Kortbekymmer

hej hopp
ja idag har jag haft kortbekymmer minst sagt. Var in på Dollarstore och handlade lite, allt normalt. Gick över till barnens hus och skulle köpa nya badbrallor åt ungarna..väl framme vid kassan fungerar inte kortet. Åkte till minuten för att hämta pengar men inte heller då fungerade det...in på banken och pratade med dom..som trodde att kortet blivit avmagnetiserat...men hallå det fungerade ju fint på dollar och det är ju typ 100 m mellan affärerna`?? Dom på banken tyckte oxå det var konstigt men trodde det hade med kortläsaren på dollar att göra..jaja nytt kort beställt men jobbar resten av veckan och hela nästa så hinner ju inte in på banken för att hämta pengar heller.

VAr på en anställningsintervju idag oxå gick jättebra! Dom var nöjda och jag med så dom skulle snart höra av sig igen...får se om jag tar det dock...lite dålig lön tyckte jag men ändå helt okej!

Boxern våran vill inte heller fungera så nu missar jag varenda program ikväll som jag tänkt se...bla Greys...boxern uppe fungerar men gissa vem som ligger där`?

Besiktning o städ

Hej hej
Ja idag var jag upp till lägenheten och gjorde klart golven sen kom vaktmästaren och gjorde besiktning. Fick guldstjärna i kanten av honom för jag kommit ihåg att göra rent under tvättmaskinen! Var tydligen många som glömde det. Så nu är det klart och nyckeln lämnad. Imorgon ska det putsas fönster i Siljansnäs...

Åkte hem och städade vidare, vilket var välbehövligt! Så nu är det fint igen..har tvättat hur mycket tvätt som helst, ska snart starta sista maskin sen får man väl ha terapiarbete ikväll när barnen somnat med att vika alltihop oxå...

Nyss ättit pankisar...P kom in genom dörren och hade handlat hem lite mjölk och ägg och sa pannkakor nu. Så då gjorde jag sådana till barnen och honom men han fick körning så han hann inte äta...själv åt jag makaroner med bacon, var inte sugen på pannkaka. Är sjukt sugen på fefferoni oxå.....

Stadstur och kläder

Hej hej

Vart till stan en sväng idag för att hämta mormor sedan hem till moster för Falugryta...smaskens...kommenterade för några dagar sen att det var väldigt länge sen hon gjorde det...så då skulle hon göra det som överraskning till mig idag men det vart ingen överraskning för först sa Jennie det när hon var här och sen skrev kusin det på FB...

Efter vi skjutsat hem mormor till hemmet igen så  åkte vi raka vägen till Dala-Floda för att hämta kläder hos gullvippan Elin som minsann berättade att om hon sa åt Totte att gömma sig så gjorde han det..det är bra du har pli på djuren! =) Wilma blev iaf jätteglad över alla kläderna. Hon hittade en tunika/nattlinne med pippi långstrump på...titta mamma pippi ropade hon glatt och jag trodde hon menade en fågel men det var ju pippi såg jag sen när hon vände på tröjan, duktig tjej. Så nu har hon spenderat senaste timmen med att prova alla möjliga kläder här hemma. Var så kul för jag packade upp en randig kofta och det slog mig då att Ingrid köpte en precis likadan åt Wilma när hon föddes, snacka om kul!

Snart dax för nattning i huset. Tänkte kolla på finalen av ensam mamma söker om jag nu har några barn som vill sova....dom tog en rävare i bilen på väg hem...så det är full fart!

Tack Ingrid igen för kläderna! Och tacka Elin oxå....?=)


Plock plock plock

Ja som rubriken lyder så är det vad jag pysslar med idag. Har rensat bland en massa gamla papper oxå och satt in dom i pärm istället, rensat ur min garderob på kläder jag inte använder blev en hel sopsäck så det ska jag lämna in till Röda korset i djurås tänkte jag. Kanske någon annan får användning av det. Ingrid höll på och rensade kläder tillsammans med Elin igår som Wilma skulle få så jag kör samma princip här fast mina kläder passar nog inte Elin än på många år! =)

Wilma och jag blidde lite osams på fm...jag slängde hennes linne i tvätten för det var lortigt...hon blev helt hysterisk på mig...förklarade som det var att man måste tvätta kläderna när dom blir lortiga, NEJ fick jag högt och tydligt som svar...men nu ligger det där iaf och Wilma har lugnat ner sig.

Bägge barnen är lagda och sover i vagnen ute, då kan man passa på att blogga och plocka i lugn och ro istället för att ha 2 barn som drar fram allt mellan himmel och jord...inklusive får upp soppåsen och välter ut den över golvet...

Patrik har lagat min bil inatt och en stund idag...så nu sitter det motorvärmare installerad och vindrutetorkarna fungerar bägge två =)

Nej om man skulle plocka vidare....

Psykologsnack

Hej hej
Ja idag bröt Patrik ihop på jobbet när dom satt och pratade om vad som hänt, gjorde 2 körningar och skulle till den tredje när det var kört igen. Ringde sin chef som skickade hem honom och han är nu i Falun hos en psykolog. Han hade tydligen börjat grina när han var till dagis för att hämta barnen och såg fröknarna, fick prata dels med dom och dels med rektorn. Han tyckte det var lite pinsamt att halva Mockfjärd var där för att hämta sina ungar just då men hallå...han har all rätt att vara ledsen! Det är ju skitjobbigt det som hänt. Polisen kommer ju troligen göra en anmälan till soc som kommer starta utredning dom med, Patrik är rädd dom tar barnen ifrån oss under den men det tror då inte jag! Tror inte det kommer gå så långt heller, polisen fick ju rapport om vad som hände när dom var här.

Jaja nog med tråkigheter. Jobbat idag...städat trapphus och putsat fönster..jippi eller inte. Putsa fönster är iaf roligast!

Start för Ullared på tv ikväll ozå...ska bli intressant...lär väl slänga huliganer i säng först bara..typ nu....

RSS 2.0