Trauma på garageuppfarten

Hej hej
Ja min lilla kille blev idag påbackad av pappa med bilen. Jag och Wilma höll på och borstade hunden, Patrik stressad och skulle iväg för att köpa slang till traktorn, startade bilen och sprang in för att hämta pluskan. När han kom ut igen la han i backen och backade..när han backat ut kollade han in på gården och såg viktor ligga med huvudet ner i backen...då förstod han vad som hänt. Ropade på mig, flög ur bilen och ringde 112 på samma gång. Jordens pådrag blev det här med både räddningstjänst, polis och ambulans. Fick åka in till Falun där det konstaterades att han klarat sig med ett litet skrubbsår och litet sår vid ögat..blev kvar några timmar för observation men lilla killen var helt normal och lekte samt åt både mat och välling så vi fick åka hem.

Chocken kommer väl senare skulle jag tro...Patrik mår väl inte allt för bra över vad som hänt men ok ändå. Nu blir det lite mat i huset strax...

Svininfluensa

Hej hej!
Jag har nog drabbats av svininfluensa....täppt i näsan, ont i halsen, ont i huvudet, ont i kroppen och skittrött! Jag visste jag skulle drabbas...varför ska jag slippa undan när alla andra tycks få det? Det är klart jag har ju inte vaccinerat mig, shit kommer nog stryka med.

Nejdå, lite förkyld bara tror inte det är någon grisflunsa. Brukar bli ordenligt förkyld 1 gång om året så det är väl det som kommer nu. Viktor har iaf varit bättre inatt, gav honom NAN igår kväll innan han somnade och han har sovit hela natten. Kanske kan stämma med teorin att fullkornsvälllingen är för stark åt hans lilla mage till natten men varför skulle det komma nu? BVC var inne på teorin om mjölkallergi oxå men då borde han ju ha ont även på dagen...plus att han har inte diarre,,,jaja får väl se om jag överlever grisflunsan så får vi väl se....haha

Håller på och storröjer här medans dom små juvelerna är på dagis...har nog fyllt en halv släpvagn snart....men skönt att bli av med en massa jox som man inte behöver...kommer nog ta flera dagar det här. Tur man är ledig till på måndag iaf! Jaja nu får det vara färdigbabblat...ska fortsätta röja!

Magknip

Hej hej!
Lilleman i huset har haft magknip inatt...vaknade alldeles hysterisk vid halv tre och skrek i 2 timmar sen somna han om en stund innan han började igen...fiser illa gör han..riktiga brakare så man tror blöjan ska spricka. Men efter att ha sovit lite mer och fått alvedon så är han piggare igen. Pratade precis med mitt jobb och får vara ledig imorgon, chefen tyckte vi skulle vila upp oss lite! Skulle höra av sig imorgon em om hur det blir resten av veckan.

Ska åka in till stan imorgon och låta Zoya träffa Bella....Zoya har ju något emot svarta tikar men ska försöka få det att funka med Bella Bus så ska jag ev köpa henne av syster. Så får hon komma till någon hon redan känner istället för att hamna hos någon ny! Får väl se hur det går...

Imorse när jag var ut med hundarna så låg det SNÖ på min bil....jaja vinterdäcken åkte ju på i helgen som var så låt det komma bara *=)

Snart dax för kryssning oxå...eller snart, 29e november så lite mer än en månad kvar....med min otur så är det väl snöstorm och skithalt när vi ska åka buss hela vägen till storstan...men kul ska det bli!

Jaja dax att göra mat och sen ut och montera ner studsmattan....

Trött och slut

Hej hej

Ja nu är man trött och slut efter att ha gått upp halv fem varje morgon hela veckan...imorse var det idiotkallt när jag var ut med hundarna...-8 stod termometern på...går bra att jobba iaf, får fortsätta nästa vecka oxå! Ska se till så dom skriver papper på det bara.

Snart dax för Idol igen...nu har zoya smitit ut hör jag....jaha, dax att ta fram kräftosten!


RSS 2.0