Första natten....

...är avklarad...värst var det mellan 3-4 när jag blev jättetrött men sen gick det över...sen igen vid tjugo över sex men då skulle vi ju snart gå hem så det var bara att jobba på. Det har iaf gått bra..gick bredvid en jättetrevlig tjej härifrån Gagnef, kände igen henne så till utseendet. Men kunde inte placera henne. Ska jobba natt imorgon igen och sen får vi se sen hur det blir då. Dom jag jobbade med inatt sa att om jag får in en fot och gillar att jobba natt så blir jag kvar för dom har inga vikarier som vill jobba natt.

Idag har jag inte gjort mycket allls, har varit alldeles dyngtrött hela dagen och gått runt som i dvala...menmen, kvällen är ju här så snart får man gå och sova. Är jättesugen på något gott oxå så har faktiskt funderat på att ta en promenad till jerusalem och köpa något att tugga på men vad?

Får återkomma när jag är lite piggare...känner mig avdomnad i händerna på något konstigt vis!

Kanske dags att skriva lite

ja nu var det ett tag sen man skrev...men det har inte hänt så mycket roligt att skriva om heller. Viktor har varit alldeles dunderförkyld hela förra veckan så dom har varit hemma bägge två...nu är det Wilma som börjar bli dålig istället..hes och hostar så det låter nästan lite som krupp men ingen feber så om hon är pigg så får dom nog kanske gå till dagis imorgon som vanligt men det visar sig under dagen, tror dom längtar lite efter sina fröknar och kompisar faktiskt men vill inte skicka dit dom om dom riskerar att smitta någon eller inte orkar.

Någonting roligt har iaf hänt idag! Jag har fått jobb. Var ju på intervju i leksand för ett tag sen och idag ringde dom och vill att jag jobbar natt =) Så ska jobba onsdag och fredag den här veckan för att känna efter hur det känns men det kommer nog gå finemang! Så kul att få ut och jobba lite. Vilket innebar att jag fick avboka intervjun jag skulle ha i leksand på lss idag...tydligen hade den chefen sagt åt den jag var på intervju hos att hon fick skynda sig med beslut...haha kul att dom tävlar eller nåt. Skulle ju inte förvåna mig det minsta om jag skulle få mail från ett annat ställe som jag har sökt men inte fått jobb redan på....men sånt är ju livet isf..går ju knappast att kombinera dom båda iaf så det här blir nog bra i slutändan...jobba på natten, sova lite och sen har man ju hela dagen kvar till annat!

Idag blir det nog inte så mycket jag ska göra, är sugen på att gå ut och tona klart bilen...men det får nog bli när bättre hälften är klar vid datorn så han kan hålla lite koll på barnen..

Nej nu ska jag gå och dricka lite kaffe så jag piggnar till...hade en ung herre i huset som valde att vakna kvart i sex imorse....wilma fick jag väcka för en halvtimme sen...


Hej hopp gummi....

Ja det är nog ingen ide att skriva resten av rubriken då blir det nog ramaskri! =) Har nyss kommit hem från intervju i Leksand och det gick bra, skulle få besked senast vecka 16..precis när jag klivit in genom dörren här hemma och fått av mig jackan så ringer dom från LSS i Leksand och vill jag ska komma på intervju nästa vecka..dom sitter på samma ställe som dom jag precis vart hos så jag blev allt lite full i skratt...och hon som ringde med. Men nu har jag lite beslutsångest hur jag ska göra med dom i Falun. Dom ringde nu på morgonen och ville helst ha ett besked snart..men jag vet inte hur jag ska göra. Om jag tackar ja till dom så är det ju dels långt att pendla, dom kan inte garantera mig antalet timmar man får jobba så risken finns ju att jag går med brakförlust dvs att det kostar mig mer att åka och jobba än det kommer in pengar på kontot.

Igår cyklade jag hem till vännen i Floda på frukost..tog bara 35 minute upp..trodde det skulle ta längre tid men icke...motlut i princip hela vägen...men hem gick det fortare. Var hemma på gatan 12.10. Bra träning för vasaloppet! Och när man cyklar så tränar man ju hela kroppen och inte bara vissa delar...fast det är klart, armarna håller ju bara i styret!

Om en timme är det dags att klä på sig och gå mot dagis för att hämta hem busungarna...Wilma är trotsig och bråkig som tusan nu och vill inte gå till dagis. Hon vill antingen gå till skolan eller vara hemma med mamma. Tål inte att bli tillsagd om hon gör någonting hon inte får eller får göra. Ska göra precis allting själv men det funkar inte alltid...blir galen snart om det inte går över. Men får väl som med allting annat ha tålamod!

Nej, ska ta och plocka lite och dricka kaffe innan vi ska gå...HEJDÅ!

Påskafton

Påskafton har kommit och påskafton har gått. Har inte ätit någon påskmat i år alls...vart kött, potatis och sås här på menyn istället..och lika gott var det! Har spenderat hela em och halva kvällen ute på gården och i lekparken i det fina vädret som varit! Kom inte in förrän halv åtta...har även kört lite med gräsklipparen runt kvarteret så jag fick övningsköra lite och ungarna fick åka. Uppskattat av lilleman kan jag lova! Wilma hon har cyklat mest hela em..skönt för dom nu när våren är i antågande!

Ikväll blir det nog mysa med någon film...och be böner om att mailet får positiv respons till veckan som kommer!

Långfredag

Ja denna dagen lever upp till sitt namn...hela dagen har gått jättesegt...gick upp vid åtta och när klockan var tio kändes det som lunch. Haft känning av migrän hela fm som bara blev värre  fram mot lunch...så det var skönt att sova lite efter lunchen. Sen blev det långpromenad och nu mår jag bättre...

Snart dax för bad och läggning


Glad Påsk!

Ja då var påsken här igen. Gud vad tiden går fort! Är ju snart sommar tack och lov. Är så less på vinter och snö nu så det är inte sant...har varit in till Falun och gjort en ny besiktning på bilen och har även ställt på den från idag så nu kan jag köra med den igen, Patrik ska upp i verkstan ikväll och börja riva isär den för att laga oljeläckaget och byta koppling på den...sen är det lite annat småfix som ska göras på den oxå men det är ingenting som är bråttom med eller finns med på besiktningspappret så det får jag göra när jag börjat jobba och börjar tjäna lite egna pengar igen. Har iaf gett upp hoppet helt om både SSAB och KP nu så jag kör på städning så länge tills något annat dyker upp. Ska be om att få gå utbildning genom AF iaf så kanske det leder till bättre jobb...återstår väl att se om jag får gå utbildningen...man skulle visst göra nå tester...och så skulle man kunna grundläggande matematik...kan ju bli bra med en som inte har mattehjärna alls...

Nej, orkar inte skriva nå mer...blir ju avbruten stup i ett av påskkärringar och gubbar som knackar på dörren...patrik skickade upp mig tidigare till affären för att köpa godis och cigaretter....

RSS 2.0