Idag...

...är det 340 dagar kvar till Vasaloppet, det ni!

Mening?

Ja vad är det för mening att söka jobb egentligen inom brancher man inte jobbat i innan?
När man ringer för att höra hur det går och om ansökan kommit in så får man svaret att
man ska skaffa mer utbildning och erfarenhet inom området. Men hur ska man kunna få erfarenhet
inom något man aldrig jobbat med om man inte får chansen att prova? Hur ska ma då kunna veta om man passar för det eller om det är något att satsa på?

Ser ut som jag får tacka ja till jobbet i Falun, men hur ska det gå till? Har ju ingen bil att sitta och åka med och buss det är ju uteslutet..det funkar ju inte alls att sitta och åka buss i 1½ timme och hinna till jobbet i tid när man ska lämna barn på dagis och sen hinna hem i tid för att hämta igen om inte Patrik jobbar så han kan hämta. Nej, det lutar åt att skriva ett mail till AF och fråga om utbildning istället. Måste ju finnas någon utbildning man kan gå som gör så man får ett jobb.

Lite bitter idag men sådana dagar får man ha ibland! 

Kanske dags att skriva lite

Hej igen
Har inte skrivit på några dagar nu men har inte haft någon lust heller. Det går i perioder det där. Har istället fokuserat på att söka jobb som en galning...och hoppet om att få ett någon gång finns oxå. Fick erbjudande av HomeMaid att börja hos dom efter påsk men jag känner mig velig...dels är det ju 10 mil tur och retur och sen kan dom inte garantera att man får jobba så mycket heller..så frågan är ju om det inte kostar mer att åka än vad man får ut i lön? Har även sökt jobb på Ica Kvantum...den högsta chefen där hade pratat med Ingrid idag om att hon är kändis så jag lär ju ha skrivit en bra ansökan eftersom han kom ihåg den...bara hoppas att man får komma in på en intervju oxå...var tydligen 800 sökanden...så chansen är ju inte stor precis..finns ju säkert massor av folk som sökt som har erfarenhet av butiksarbete. Menmen, den som lever får se. Har även mailat personalchefen på SSAB idag..så får se om jag får något svar av honom.

Igår var Wilma så rolig på kvällen, när vi skulle sova så sa hon att hon ville sova i sitt rum. Vi gick in dit och jag satte ner henne för att bädda upp hennes säng..men hon skulle sova i Viktors säng. Så hon la sig där och när jag skulle lägga mig bredvid henne så blev det nej..hon skulle sova själv och ville inte mysa. Nähä...bara att pussa och säga godnatt då...och tro det eller ej men hon somna av sig själv oxå efter bara några minuter. Skönt...tänk om lillebror oxå kunde komma på att han vill sova egen säng..tänk va mycket plats över i dom vuxnas säng det skulle bli!

Dom på dagis tycker Wilma blivit förändrad dom senaste veckorna. Inte lika glad och pigg som vanligt. Äter lite dåligt och vill inte plocka på maten själv som hon gjort tidigare. Syrran tror det beror på bråken som varit hemma på sista tiden att hon protesterar för det men jag tror det beror på något helt annat för hemma är hon som vanligt. Äter maten, plockar själv det hon vill ha, är glad och busig...så vete katten vad det är för fel. Men med blöjbyte är hon lika hemma som på dagis och vill inte byta blöja...hon brukar säga att hon har ont i rumpan men jag kan inte se att det ska vara något fel så har faktiskt börjat fundera på om det kan vara mask men jag ser inga sådana heller. Så fortsätter hon så får vi ringa bvc så dom får kolla på henne.

Ska åka in och handla lite för mina korvören när Patrik kommit hem från jobbet...har skrivit matlista som gäller i en månad framöver...får se hur det går med den listan om man lyckas hålla den eller om det blir nå ändringar. Men hoppas det ska bli bra i slutändan. Måste ju bli mycket billigare att handla oxå när man planerar maten i förväg. Det visar sig.

Barnen har somnat i en varsin soffa...trötta av allt stoj och lek idag. Dom får sova en liten stund så kommer dom kanske i säng i någorlunda tid senare...wilma har ju inte sovit på hela dagen så att hon är trött förstår jag..och viktor sov väldig tidig middag så han blidde oxå trött..,.syntes på han när han gick runt ute på gården och titta på pappa att han började bli trött...

Nej, det här blev ett alldeles för långt inlägg...ska ta mig en kopp kaffe och några bloss istället...nu när jag inte har Jennie i telefon som inte tycker om att jag dricker någonting när jag pratar i telefon...

Blir så....

..grymt irriterad på snöröjningen i denna kommun. Var ut på promenad med hundar och ungar på kvällskvisten och skulle gå till macken för att köpa cigaretter och en tidning. Får lov att dra som en galning för att komma över vallarna dom lagt upp och ut på riksvägen, att gå på cykelbanan var ta mig sjutton ingen ide för där låg ju all snö dom plogat från riksvägen plus den dm som kommit ner från himlen idag. Höll på att bli galen så nu har jag skrivit ett argt brev till kommun och mailat till dom. Får väl se om det kommer något svar men det kan jag väl aldrig tro att det gör. Uppe på kiosken iaf så när jag skulle betala så stod det medges ej...provade dra kortet 2 ggr men sen fick jag gå hem, fick ta med mig det jag handlat. Hem och kolla kontot, inga problem med täckningen så vet inte vad det var för fel. Barnen var så trötta när vi kom hem och somnade på en gång så får gå upp imorgon och betala istället, bara hoppas dom har plogat då.

Nu ska jag fortsätta kolla på Falk-filmen och mysa ner mig undre filten med mina chips o dip!


vilken tur...

..att min vän från Floda skickar roande sms på morgonkvisten med tanke på väderläget ute....fast å andra sidan så inbjuder ju detta väder till ytterligare någon skidtur i vinter men samtidigt så vill jag ha sommar nu!! Tänk själv, sol och värme, grillkött och tzatsiki och en god sallad till det. Nästan så man får lust att tända grillen nu på en gång men nej...inte så sugen på att stå och grilla kött i snöstormen!

Nyser som en galning här så börjar nästan tro på förkylning eller allergi...men vad har jag att vara alllergisk mot nu? Det är ju inte pollensäsong än...

Idag blir det till att vara inne och mysa hela dagen,, plocka lite och kanske motionera tvättmaskinen och snabeldraken lite. Diskmaskinen får sin dagliga dos av motion nu....

Feströka

Haha ja det var det Patrik kallade det efter att ha druckit en halv öl och skulle gå ut och röka en sväng med mig alldeles nyss....jaja han får väl kalla det så då..

Har haft världens migrän på eftermiddagen så la mig och sov i 2 timmar medan patrik var ute med barnen och skottade och gungade. Skönt att få sova lite..huvudvärken släppte lite men hade fortfarande kvar när jag vaknade...tacka sjutton för det när jag drömde att jag blev attackerad och biten av en björnunge. Slutade iaf med att jag och wilma tog en promenad till affären med hundarna. På vägen dit ringde Ingrid så pratade lite med henne och berättade vad jag skrivit i ansökan. När jag la på med henne så var vi framme vid affären då kom Lars o Lena ut...så det blev lite prat med dom oxå...tyckte hon kunde kläcka snart för hon har ju varit gravid i evigheter.

Wilma hon pratar så jag får skavsår i öronen snart. Hon fick en peng av mamma för att köpa godis på affären...när hon betalt så fick hon ju växel tillbaka och när vi var på väg hem så sträckte hon upp en krona i luften...vad gör du gumman? Jag ska ge den till himlen, den ska åka långt bort till Astrid så hon kan köpa klubba. Haha ja det är ju bra att hon är vänlig ibland iaf och vill dela med sig. Sen pratade hon om att hon oxå ville åka långt bort och hämta en lillebror men efter en stund så dög lillebror hon hade hemma...men hon var ingen storasyster...hon var en stor lillasyster =). Ja dom kan dom små liven. Viktor börjar pladdra mer och mer han med för den delen.

Snart dax att slå igen butiken för ikväll och lägga sig i sängen. Börjar säkert någon film nu vid tio som man kan se på och somna till. Ska bara kasta ut grannens katt först....

Veckan som gått

Hej igen
Har haft lite bloggtorka eller vad man ska kalla det i veckan som gått. Det är inte det att jag inte har haft något att skriva om utan snarare lusten har inte funnits där...och inte orken heller. Har väl gjort samma gamla vanliga som jag alltid gör i veckorna..dvs hämtat och lämnat på dagis, städat, sökt jobb, lagat mat, gått med hundarna osv. Fått höra tjatet om att sluta röka för det är ju så mycket bättre både för ekonomin och hälsan och bla bla bla...har idag varit in till Falun på min andra intervju hos HomeMaid..gick bra, dom vill bara ha en referens att ringa så får jag börja jobba sen. Men helst vill jag ju ha ett mail i från SSAB att jag har fått sommarjobb där...lite närmare och bättre betalt.

Har varit runt på lite loppisar och kikat med lillsyrran idag....helt sjukt vad mycket jox folk säljer egentligen. Och vissa sätter såna överpriser så det heter duga. Var tex in till ta-till-vara idag och kika...där fanns en byrå, en vanlig vit med 4 lådor varav den ena var paj...den skulle dom ha 300 för...alldeles bredvid stod en byrå i furu med 3 stora lådor och 3 små som kostade 50...var bra sugen på den men eftersom vi redan köpt en tvbänk åt andra syster så fanns det ingen mer plats i lilla skodan....fick ta remmen från skötväskan för att bakluckan skulle hålla sig nere.

Höll på att få en egen bearnaisehistoria i baksätet på bilen oxå, hade köpt en sallad som man fick sås bredvid och bröd till som syrran hade bredvid sig i bilen. När vi hade lastat ur möbeln och kommer till bilen igen så sitter viktor och äter på smörgåsen....hade tagit av locket på burken så den såsburken stod på sätet..på en handduk åt rätt håll som tur var...och locket hade han stenkoll på var det var någonstans..det hade han slängt ner på golvet...

I helgen tror jag faktiskt jag ska höra med patrik om vi ska köra lite skräp till tippen...dom har ju öppet i morgon fm ett par timmar, annars tror jag inte det blir någe speciellt!

USCH

Usch gick igenom min skuldsituation idag och säger bara GE MIG ETT JOBB!!! Utan jobb så kommer jag aldrig bli av med skiten...och det var ju hur mycket som helst....det skulle ta mig flera år med den låga akassa jag har att betala bort det. Och inte blir det bättre heller. Är säkert någon jag glömt oxå....så nu mina vänner gräver jag ner mig tills jag får ett välbehövligt och välbetalt jobb. Skulle ju behöva bli ingenjör av något slag men är inte sugen på det alls. Vet inte nå vad jag ska jobba med...var in på csn hemsida och kollade hur mycket jag kunde få från dom om jag skulle plugga heltid...en hundring mindre än i akassa...så det sket sig det med. Nej det är väl lika bra att ge upp...nångång kanske det löser sig.

Vilket negativt inlägg detta blev känner jag...

Flytt fältet

Ja det var precis vad jag gjorde igår kväll...efter att ha varit på smått dåligt humör hela dagen pga röksug och en karl som inte fattar varför man är kinkig. Som sen på kvällen tjafsar och säger att hade han vetat att jag var utan så hade han köpt hem men nu tyckte han att jag skulle ta tillfället i akt att sluta i stället för det spar man ju så mycket pengar på bla bla bla....bara massa tjafs om ekonomi hela tiden så till slut var jag bara arg, ledsen och riktigt irriterad så ringde syster som kom och hämtade mig och körde mig till kusin i borlänge där jag spenderat natten. Kusin och jag satt och pratade bra länge..är så skönt att prata med henne! Idag har vi spenderat dagen i deras stuga och sen körde hon hem mig mot kvällningen. Ingen hemma. Dom är visst hos Dan o Camilla, spydig i telefon när jag fråga var dom var...men det passar väl nu när jag är borta att åka och hälsa på folk.

Blir visst lite rörigt inlägg det här....menmen, kanske kommer lite gladare inlägg till veckan istället...ska på andra intervjun hos homemaid på tisdag...om jag nu får låna bilen, annars får jag boka om mötet till fredag när bb kommer så man kan ta bussen in. Återstår väl att se, vill verkligen ha ett jobb nu så man får råd att laga och skatta bilen...blir ju lite isolerad utan den känns det som...busskort är ju svindyrt har jag sett....och kommunikationerna är väl inte dom bästa här heller....menmen det visar sig!

Nu ska jag lägga mig och glo på tv lite...dricka en till kopp kaffe oxå tror jag...så får vi väl se när barnen och pappan kommer hem...

Vasaloppet

Hej igen
ja att vasaloppet i år blev fiasko för min del det vet ni ju alla redan. Men jag är nöd ändå! Och ännu mer taggad att köra nästa år. Har ett muskelfäste i ljumsken som gått sönder men mår annars bra...blöder lite fortfarande men har inge ont eller feber. Pappa är skitorolig och tycker jag ska åka in till lasarett och kolla ordentligt men varför? Har ju pratat med både sjukvårdsupplysning och dom på vc idag och bägge ber mig avvakta och åka in direkt till Falun om jag får ont i magen eller feber. Lugnet själv med andra ord.

Patrik kom nyss och frågade om jag kan tänka mig att städa garaget åt honom...kan göra det imorgon, gick ut och plockade lite nyss men det är för kallt ute. Grannen mackan kom och pratade lite för dom hade tydligen följt mig på internet så han kom och frågade hur det var och hur det gått där uppe i skogarna. Men jag sa som det var att jag är nu ännu mer taggad att ta mig i mål nästa år med nya skidor! Han höll med om att vallningsfria är inget för vasaloppet...

Snart desperate housewifes på tv oxå....spännande värre  är det!

Vännen i Floda fick beställningar på våra mössor av en jättejobbig norrman. Träffade honom först i Malung och sen i Sälen när jag skulle hämta mina skidor så kommer han igen och sa att han träffat 2 flickor med likadana mössor i Malung och undade var han kunde köpa dom. Försökte förklara att dom flickorna var vi och att dom inte fanns till försäljning någonstans...han var mycket ihärdig och ville ha mössa så det slutade med att jag tog hans nummer så jag blev av med honom. Och nu har vännen fått beställning på 2 mössor...och tjänade en liten hacka på det oxå.

Nej nu ska jag bädda ner mig i soffan och mysa med tv..ska ta en kopp varmt te med mig oxå..blev så frusen när jag var ute!

hahae

haha haha det är alltid lika roligt att retas med Ingrid...pratade med henne för en stund sen och sa att jag ramlat och vrickat foten så den var dubbelt så stor som den andra. Helt omöjligt är det ju inte när jag snart ska bege mig upp mot stora vägen...det är ju faktiskt ganska halt ute. Blir sista bloggen som skrivs innan nästa vecka nu....ska stanna efter vägen och äta lite bara men annars är det full rulle upp dom 16 milen...eller 16.6 som det står på skylten här uppe har jag sett.....

Nej om man ska ta och börja klä på sig lite kläder kanske...och sätta på sig väskor och allt vad det är...skulle kanske vara bra att ha dom med sig....

Min gubbe...

...kan fara och flyga någonstans. Han har precis loggat in på sin lottosida och sett att han vunnit 2000 kronor...och tror ni han delar med sig? nej...hela saldot var mer och jag tyckte han kunde behålla jämna summan och sen föra över resten till mig men nej..han hade ju så mycket utgifter så det var bara bra att han vunnit lite oxå. Tacka sjutton för det när man ska ha sjuhundrafemtielva maskiner som går sönder stup i ett och ändå köpa på sig mer grejer.

Om 15 timmar åker vi...eller 14 timmar och 45 minuter...gud så kul det ska bli! Och lite semester på samma gång men en sju helvetes träningsvärk på köpet lär man ju få!

Nej nu tänker jag gå upp en våning och bada varmt..stänga grinden först så jag får vara själv bara. Där ska jag ligga och sura en stund!!


YES!!!!

HEJ HALLÅ
NU HAR JAG ÄNTLIGEN HITTAT MINA BYXOR!!! SÅ NU ÄR JAG FÄRDIG, NU KAN VI ÅKA MEN BLEV NYSS UPPLYST OM ATT DET ÄR 17 TIMMAR KVAR....JAJA SNART KVÄLLER SÅ DÅ SOVER MAN JU BORT IAF 8 AV DOM TIMMARNA....SEN IMORGON SÅ GÅR JU TIDEN LIKA FORT SOM ALLTID PÅ MORGNARNA HÄR I HUSET.

NYSS VARIT UT OCH GÅTT EN LÅNGPROMENAD MED HUNDARNA. ZOYA HAR VARIT PÅ RYMMEN IDAG. SLÄPPTE UT DOM I TRÄDGÅRDEN OCH RÄTT SOM DET VAR SÅ SÅG JAG INTE ZOYA...DÅ HAR HON KLÄTTRAT UPP I SNÖVALLEN OCH HOPPAT ÖVER STAKETET OCH UT. SMART LITEN HUND..MEN HON KOM IN NÄR JAG ROPADE SÅ HON TYCKTE NOG INTE DET VAR SÅ ROLIGT IAF....

WILMA STÅR HÄR OCH ÄR IRRITERAD FÖR ATT PAPPA BYTT KANAL PÅ TV...OCH VÄGRAR GÅ OCH SÄGA ÅT HONOM SJÄLV HELLER. TIDIGARE IDAG SÅ GÄSPADE JAG STORT HÄR..DÅ SÄGER WILMA ÅT MIG: ÄR DU TRÖTT MAMMA? -JA JAG ÄR JÄTTETRÖTT. -DU KAN GÅ UPP OCH SOVA DU MAMMA...HAHA JA TÄNK OM DET VORE SÅ LÄTT ATT BARA LÄGGA SIG OCH SOVA SÅDÄR RÄTT UPP OCH NER NÄR BARNEN ÄR VAKNA OCH MAN KÄNNER SIG STRESSAD ÖVER ATT INTE HITTA BYXOR SOM MAN BÖRJAR FUNDERA PÅ OM MAN HAR SLÄNGT ELLER NÅGOT...

FICK BREV FRÅN AKASSAN IDAG OXÅ ATT JAG NU UPPFYLLER MEDLEMSVILLKORET VILKET INNEBÄR ATT JAG NU HAR RÄTT TILL INKOMSTRELATERAD ERSÄTTNING SÅ SKA SKICKA IN ARBETSGIVARÍNTYG FRÅN DOM STÄLLEN JAG JOBBAT PÅ SEN AUGUSTI FRAM TILL SLUTET AV JANUARI...KUL DÅ KANSKE MAN FÅR LITE HÖGRE ERSÄTTNING DÄRIFRÅN OXÅ FÖR NU SUGER DET JU PISS! DET MÅSTE JU VARA UNDER EXISTENSMINIMUM FÖR GUDS SKULL..MENMEN, MAN ÖVERLEVER JUH DET MED. JAG BARA TYCKER DOM KAN RINGA FRÅN SSAB ELLER KP OCH SÄGA ATT JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB, ELLER NÅGOT ANNAT VÄLBETALT ARBETE LITE FORT. SYRRAN VAR PÅ INTERVJU PÅ SSAB IDAG OCH BLEV GRILLAD...FÅR SE HUR DET GÅR FÖR HENNE....=)

NEJ NU SKA JAG GÅ OCH GÖRA NÅGOT ANNAT EN STUND...ELLER SPELA LITE SPEL KANSKE...BARNEN FÅR PAPPAN TA HAND OM! =)

Snorig.nu

Godmorgon!
Ja rubriken får tala för sig själv....är ömsom täppt och ömsom rinner det. Har ett dygn på mig att bli bättre i näsan. Annars får jag köra ändå men ta det extra lugnt...njuta ännu mer på myrarna men ändå klara tidsgränserna...blir nog bra det här. Kör på samma metod som igår...vatten, frukt och en del vila..hur lätt det nu är. Ska strax ge mig ut på morgonpromenad med hundar och ungar...sen ska vi plocka lite disk och vika tvätt.

Återkommer senare till kvällen så får vi se hur det går med min näsa....

Börjar bli....

...resklar känns det som. Väskorna är packade, skidbyxorna har jag inte hittat på. 2 kardborreband har jag till skidorna...hittade en varsin liten radio att ha under loppet till oss på tulavippan idag. Stavar har jag inte fått tag på några, kollade både på röda korset och på tulavippan men där fanns bara skidor. Nu ska bara namnändringen göras när vi kommer upp till Sälen sen är jag redo att åka.

Åt pölsa och potatis med rivna morötter och majs till middag idag..Patrik tänkte värma på panpizza för han var så hungrig men det blev nej från nästan frun...(liten pik till en viss vän). Han tog fram knäckebröd och skulle äta till maten...la på ananas och sa nu blev det som en pizza...sen tog han en till med ananas och cognacsmedwurst och sa samma sak. Sen skulle självklart wilma oxå göra pizza men hon gjorde smörgås med smör och pölsa på...det var hennes pizza. Bor knasigt folk i den här kåken.

Nu om en timme blir det sveriges värsta bilförare...haha då får man skratta lite så man får ännu mera kramp i magen....usch har ont i armarna, knäna, insidan av låren och nacken....om jag har så här ont nu så borde det ju då bli bättre av att åka vasalopp eller? Kändes som jag höll på att bli förkyld tidigare men det känns bättre nu..har ätit massa frukt, multivitamin och druckit vatten hela dagen så det borde ju hjälpa lite. Det värsta  är ju om man blir förkyld så riskerar man ju hjärtmuskelinflammation genom att åka...men nu ska vi tänka positivt.

Ska ta en kopp kaffe och läsa lite bloggar....


Ont i...

...hela kroppen i princip...blåmärken på knäna...konstig i halsen och huvudvärk. Hmm...dax att kurera sig kanske och aldrig mer klättra upp på ett tak för att skotta snö i snålblåsten? Torsdag idag...på lördag fm åker vi....blir bra det här. Får väl ta en alvedon och se glad ut helt enkelt...har inte tid att vara sjuk just nu känns det som. Ska till dagis senare på utvecklingssamtal och så ska jag åka in till Djurås en sväng efter det tror jag. Idag finns ju iaf nyckeln till bilen hemma så då förutsätter jag att jag får låna den en sväng. Får väl tanka i han lite bensin så slipper det bli nå tjafs om det.

Britt-Marie på dagis berättade att Viktor gått runt med en leksaksflaska igår som det ska föreställa vara juice i. Så hon hade frågat om han drack juice..Nej ÖL hade han svarat. Pinsamt värre...kan ju bli fel det där. Dom på dagis kan ju tro att ungarna får det hemma när dom säger så..men hur förklarar man det för en 2 åring`? Jadu dom är för roliga ibland...

Nu ska jag ta en kaffe och en rök...sen vika lite tvätt i förhoppningen om att hitta mina byxor igen...lär ju inte hända att jag hittar dom..kan inte begripa var dom tagit vägen!

Vilken rolig unge

Ja Wilma är rolig...efter jag hämtat dom på dagis skulle vi knata vidare till affären för att handla lite mjölk och diverse. Hon säger så mycket roliga grejer hela tiden nu så man blir alldeles full i skratt. På vägen hem när vi gick över älven så pratade hon om att åka båt...men det var inte hon som skulle åka utan det var pappa och viktor. Jamen mamma då, jag vill oxå åka båt. Nej jag och mamma vara hemma vi. Men vad ska vi göra då? Vi ska åka bil och bada, en blå bil. Lite senare hade hon ändrat färgen till grön..vilken tur att vi har både grön och blåa bilar då....

Lite längre fram när vi nästan var hemma så gick zoya mitt i vägen och jag tog in henne på sidan, varpå hon försöker igen att gå utanför vagnen...wilma säger åt henne och drar i kopplet...får en tillsägelse att det är mamma som bestämmer över hundarna. Nej det är min zoya säge Wilma. Nej det är Astrids zoya. Men jag låna henne, hon flyga uppe luften hämta lillebror...så rätt så rätt! Hon har stenkoll på läget verkar det som.

Nej dax att fortsätta!

Hej igen då

Hej igen!

Tänk att det ska jävlas till max när man är själv hemma. Idag var planen att jag skulle storstäda medans ungarna var på dagis, yeah right. Hann dammsuga och moppa ett rum sen gick strömmen här hemma. Jordfelsbrytaren bröt ut...slog på den igen och den slog av, slog på och den slog av. Ringde till Patrik som lät allt annat än trevlig som sa åt mig att jag skulle dra ur motorvärmarkabeln som sitter utanför köket så skulle det hjälpa. Det gjorde jag och har sen slagit på säkert 10 gggr men den slår ut iaf. Prova ringa till Patrik igen som inte svarar...nåja här sitter jag utan ström i huset och kan inte städa klart. Har fixat med lite tvätt under tiden och plockat ihop överallt så nu är det bara golven kvar. Hade tänkt åka in till Tulavippan och Röda Korset och kolla efter skidkläder men det sket sig det med för nyckeln till skodan har patrik tagit med sig. Det är väl för att jag inte ska kunna köra me den eller nåt.

Nehej, om man ska fortsätta lite med tvätten då....

Sådär nu var även tvätten avklarad, och strömmen har jag fått tillbaka. Gick ut och röck ur alla kablarna som satt vid garaget och nu funkar det! Så nu har jag hunnit dammsuga och moppa golv oxå...förutom i hallen för där ligger hundarna.

Ska snart ta mig en promenad till dagis igen....himla motionerande här i det här huset =) Menmen, kan ju vara bra till helgen! Har faktiskt börjat packa redan så ena väskan är klar redan! Men har fortfarande inte hittat mina byxor. Vill minnas att det var ett litet pyttehål på baksidan av ena benet men jag kan väl inte varit så knäpp så jag har kastat dom eller? Jag har ju för mig att jag använde dom som långkalsonger en dag för inte så längesen..får ta och ta ur allt ur garderoben och titta. Har letat precis överallt men hittar dom inte, det enda jag har hittat är andra delen till understället. Bra att man hittar något!!


Gårdagens blogg inlagd idag

Blir galen snart på mitt internet som bara hoppar ifrån när det själv känner för det. Vet inte om det kan vara något fel på routern eller vad sjutton det beror på. Blir galen oxå för jag inte hittar ett par byxor här hemma som jag tänkt ha utanpå understället...ja understället ja..dom byxorna är oxå borta men dom borde ju ligga här någonstans, vet ju att jag såg dom häromdagen..likaså dom andra byxorna är helt säker på att jag har sett dom för inte alltför länge sen men var??? Ja morgondagen när ungarna är på dagis vet jag precis vad den kommer gå åt..städa och leta byxor!

Snart dax att gå hundpromenixen för sista gången idag. Har iaf tränat styrketräning *2 idag. Först 30 minuter imorse...dra vagn och hundar oplogat som det var..sen eftermiddag 45 minuter där och samma sak. Skulle gå till kiosken och köpa cigaretter men när jag gått över vägen efter att ha nästan kört fast i vallarna dom lägger upp vid övergångarna så fick jag nästan ge upp. Låg typ 1 dm snö på trottoaren..vagnen körde fast och hundarna ville inte hjälpa till att dra, såg jag gick ner på vägen och gick istället...då på andra sidan kommer det en traktor och skottar på trottoaren...åker ner till kiosken och vänder för att skotta på min sida..när han kommer upp jämsides med mig stanna han och fråga om han skulle hjälpa mig att lyfta upp vagnen..nej tack jag ska bara till kiosken (typ 15 meter kvar av vägen). Var så nära att jag röt i åt honom att han skulle ge sig ut och ploga tidigare istället för 15 på eftermiddagen...grr maria var lite på krigsstigen.

Wilma var så rolig på vägen hem. Här kommer en liten konservation

-Mamma jag är trött jag

-Men då fäller jag ner så kan du sova lite

-Illvrål, nej mamma jag ska vara trött hemma jag!

-Mamman skrattar gott...jamen då får du göra det då

Lite längre fram är det ett träd som har rasat och hänger i luften

-Mamma du måste plocka upp pinnen

-Men det är ju ingen pinne det är ju ett helt träd

-Men mamma du ska plocka upp pinnen

-Nej mamma orkar inte lyfta hela den

-Mamma du måste ta pinnen och elda den

-Men mamma orkar inte plocka den

-Men åga och gå vagn då

HAHAHAHA där blev jag full i skratt iaf!

Stod sen och pratade med en granne, när Wilma blir skitsur och säger till henne: -Du får inte titta på mig du...-Du inte heja min mamma. Lite längre fram står en annan granne och skottar snö och wilma säger till mig: -Mamma du får inte heja honom. Nähä...men när vi kom fram så började han prata med mig och Wilma ryter ifrån -Nej du får inte heja min mamma....vara bara att avsluta och gå hem med liten ettrig fröken. Berättade alltihop för Patrik när han kom hem och han skrattade han med. Hon har humör den lilla madam...undrar vem hon fått det ifrån? *visslar*

Nej, dax att avsluta innan batteriet tar slut oxå....zoya ligger här bredvid och väntar troget på kvällspromenaden.....

6 dagar kvar nu då....


HIHI

Året är 2032. En läkare har uppfunnit en maskin som kan överföra smörtorna under en förlossning till barnets far via en sattelit i luften. Ett äkta par tar chansen att prova maskinen. Då födseln sätter igång blir maskinen inställd på att föra över 25% av smärtorna till fadern. Men mannen märker ingenting över huvudtaget. Läkaren tycker att det verkar märkligt och höjer instälningen till 50%...mannen märker fortfarande ingenting, men kvinnan mår märkbart bättre.

Eftersom det går så bra, överför man 100% av smärtorna till mannen. Förlossningen fortgår utan att kvinnan har sågra som helst smärtor och ett välskapt barn föds.

Då mannen kommer hem från BB finner han brevbäraren liggandes död vid ytterdörren......

Haha det var väl en bra historia?? Blev bara en kort tur på skidorna igår, såg färska älg och björnspår så ingen av oss tyckte det var trevligt i skogen....Ingrid kände sig iakttagen och det kan nog stämma, en olustig känsla var det iaf helt klart så det blev bara 3 km...menmen, får ta någon liten tur i veckan när ungarna är på dagis oxå...shit på lördag åker vi upp. Med tanke på att veckorna går så fort så är vi snart där. Har iaf börjat lägga fram kläder som jag ska packa ner i ryggsäcken iaf...och duschgrejor som oxå ska ner.....mycket med det här....

Skriver kanske mer lite senare, dax för lite frukost här i huset....


RSS 2.0