Men.....

...hur mycket regn kan det komma ner egentligen? Det var ju så mycket snö i vintras så man tycker inte det ska finnas så mycket nederbörd kvar. Men vem vet dom kanske sitter där uppe våra nära och kära och tar sig en sup eller två. Eller hur många som helst =).

Har jobbat måndag och tisdag natt den här veckan..får se om dom hör av sig om helgen oxå för tydligen fattades det folk då oxå. Har iaf fått 2 sms med massa turer i juni och juli...bla hela midsommarhelgen...det blir bra det, fina pengar i lönekuvertet sen.

Viktor håller på och driva mig till vansinne här hemma...han är snart ganska billig och tillbehör kan fås med om någon känner sig sugen. Wilma däremot har blivit lugnare igen när det gäller lämning på dagis. Nu blir hon glad igen när man ska gå dit. Vet inte vad det var som höll på nyss, kanske någon fas i utvecklingen.

Pga av det tråkiga vädret ute så är vi inne och myser idag....Viktor vill vara ute säger han men han tycker inte om att bli blöt ...och det blir han så han är sur som en citron. Hade tänkt fortsätta med städningen som är helt meningslös känns det som men har inte riktigt någon motivation.

Tanten från Djurås som jag var och städade hos har ringt och sagt ifrån mer städning för hon har det så jobbigt och hennes tarmar klarar inte att passa tider....och en hel massa annat..hon behövde komma bort och få hjälp och jag vet inte alls. Tack gode gud för det! Var inte alls bekväm med att städa hos henne så det var ju tur att hon inte klarar av det =).

Nej om man kanske ska gå och plocka ihop lite tvätt och leksaker iaf så det blir någonting gjort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0